Badstuovn

Viser alle 46 resultater

From kr20,990.00
kr39,990.00
kr59,990.00
kr14,990.00

Hvilken badstuovn skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å velge hvilken badstuovn som passer best til deg, ettersom det er så mange forskjellige modeller å velge mellom. Hensikten med en badstuovn er å varme opp badstuen. Men hvordan vet du hvilken ovn som passer best for deg?

Det kan være at en vedfyrt badstueovn er det som passer deg best, selv om naboen har en elektrisk badstuovn. Det kommer helt an på hva dine krav og forventninger er til hvordan badstuen skal varmes opp, så det er viktig at du velger det som passer best i badstuen din. Det er et spørsmål om smak hva som passer best, noen vil ha den klassiske vedfyrte badstuen som tar litt lengre tid å varme opp. Mens andre er fornøyd med den elektriske.

Narvi badstuovn vedfyrt

Elektrisk badstuovn | Vedfyrt badstuovn

Elektrisk badstuovn - bruker strøm til å varme opp elementer som skaper varmen som er karakteristisk for en badstue. Som med vedfyrte badstueovner, oppvarmer elektriske badstueovner en stor mengde finske olivin-diabase-badstusteiner som det helles vann på. Dette skaper den særegne löylyen (uttalt 'low-lou', som betyr badstue-damp eller badstuatmosfære) til en autentisk finsk badstuopplevelse.

Vedfyrt badstuovn - bruker peis for å generere varmen som er karakteristisk for en autentisk badstue. Som med elektriske badstueovner, fyrer vedovner opp en badstusteiner som det helles vann på. Disse fyres oss med ved istedenfor elektrisk varme. I likhet med den elektriske badstuovnen så skaper dette en fantastisk damp.

Du kan finne ut hva fordelene og ulempene med de forskjellige typene badstuovnene i guiden vår for badstuovner

Integrert eller ekstern badstuovn kontroll?

Det er to måter å kontrollere temperaturen på en elektrisk badstuovn. Noen ovner har innebygde kontroller, noe som er behagelig og enkelt å bruke men de har begrenset med funksjoner, og temperaturmålingene er ikke alltid like presis. En ekstern kontroll-enhet som du kan koble til en badstuovn er mye mer presis. Temperatursensorene, som kan festes i badstuen, er mer presise enn i en kontrollenhet integrert i badstuovnen.

De fleste badstuovnen vi tilbyr blir levert med en ekstern kontrollenhet uten noen ekstra kostand. Med kontrollen kan du enkelt skru av og på badstuen, justere ovnens temperatur og velge spesifikke klokkeslett badstuovnen skal skru seg på og av automatisk.

.

Badstuovn kontroll