Det er noe helt utrolig spesielt med Nordiske forhold. Tøffe vintre bretter seg over vår vakre natur, for å så bli vekket igjen av vårens krefter.

Når skog og elver tålmodig går i dvale og kommer tilbake til fullt liv med de første solstrålene. Når gran og furutrær blir høye og vakre for å bli gjenfødt til vakkert treverk. Når du etter en lang dag kommer inn i badstuen, føler du behovet for å slappe av og frigjøre deg.

På Nordiskbadstu.no tar vi sikte på å være de sanne ambassadørene for den nordiske badstuen og velværekulturen.

 Vi tilbyr alt til badstu for å gi deg den velværen du fortjener. Vi har en dyp lidenskap for tre og mestrer rent, moderne design, perfeksjonert til minste detalj. Våre badstuer og badstuovner er skreddersydd for å imøtekomme dine ønsker og behov.

Våre badstuetradisjoner, som strekker seg gjennom århundrer, har fått en moderne form for å passe inn i dagens verden og gjøre dagene dine morsommere og avslappende både estetisk og fysisk.

Føl deg uthvilt, føl deg gjenfødt.

Nordiskbadstu om oss

 

 

 

Hvem vi er

Nordiskbadstu.no  tilbyr et fullt tilpassbart utvalg av badstuer, badstuovner og badstukomponenter av høy kvalitet til markedets beste priser. Med et bredt utvalg av tresorter, tilbehør og ovner, vil ekspertene våre hjelpe deg med å velge fra vårt sortiment som er tilpasse etter dine behov for å skape den perfekte badstu opplevelsen for deg.

 

 

 

Velvære

Badstuen er et sted for å føle seg bra, og vi har alltid dette veiledende prinsippet i bakhodet – designene våre er en fryd å se på, gir energi for kroppen og er beroligende for sjelen. Nordiskbadstu.no representerer et nytt nivå av velvære, der roen i gamle skoger møter utsøkt moderne design. Du kan være trygg på at du kun finner produkter av markedets beste kvalitet hos Nordiskbadstu.no

 

 

 

 

Utseende

Vi tilbyr et fantastisk utvalg av nøye utformede design, fra badstuer og badstuovner med elegant, moderne utseende og den nyeste teknologien fra Europas ledende produsenter til imponerende funksjoner og tradisjonell estetikk. Uansett hva du har i tankene, kan vi tilby en badstue eller en badstuovn for å imøtekomme din unike stil .

Interessert i noen av våre produkter?

Kontakt oss!

    Samarbeidspartner